Hervormde wijkgemeente Sint Joriskerk

Kom gerust eens een dienst bijwonen!
In het centrum van de stad staat het kerkgebouw van onze wijkgemeente. We komen daar elke zondag tweemaal bij elkaar om samen te bidden, te zingen en Gods Woord te horen en elkaar te ontmoeten. Daarnaast ontmoeten wij elkaar door de week ook regelmatig. Klik gerust onder de balk 'gemeente' om te zien wat er allemaal te doen is.

Howick, Lili en Armina

In het belang van Howick en Lili en hun moeder Armina, en op uitdrukkelijk verzoek van de advocaat doen wij geen mededelingen meer over hen en hun situatie. Wij vragen hiervoor uw begrip. Voor eventuele vragen verwijzen we u naar Defence for Children. Wat betreft de inzet van ons als kerkelijke gemeente voor Armina en haar kinderen verwijzen we u naar de berichten die inmiddels in de diverse media verschenen zijn. Dankzij de inspanningen van Mission Possible is eerste opvang voor Armina georganiseerd. Als kerkelijke gemeente proberen wij haar zoals we de voorbije jaren deden ook nu de ondersteuning te bieden die zij nu nodig heeft.

Uitgelicht nieuws: