Verhuur

Bij de laatste restauratie zijn uitgebreide facilitaire voorzieningen (garderobe, toiletten, buffet, keuken) aangebracht waardoor grootschalige bijeenkomsten (concerten, congressen e.d.) mogelijk zijn. Het koor (kapel) is zeer geschikt voor rouw- en trouwdiensten (ook combinatie met burgerlijk huwelijk is mogelijk). De Gerfkamer is een zaal met een historisch karakter voor kleinschalige bijeenkomsten.
Verhuur van kerk, kapel en Gerfkamer (incl. eventuele catering) is mogelijk van maandag t/m zaterdag.
Voor meer informatie: www.verhuurjoriskerk.nl

E-mailadres verhuur: info@verhuurjoriskerk.nl

Contact beheerder: beheerder@verhuurjoriskerk.nl

Openstelling
Van 2 mei t/m 14 oktober 2017 is de kerk van dinsdag t/m zaterdag open.
Wie grondige uitleg wil van de historie, kan deelnemen aan een rondleiding in en om de kerk van Gilde Amersfoort.
Reserveren bij het Gilde, tel. 033 4722236

of e-mail: gilde@gildeamersfoort.nl
(Zie: www.gildeamersfoort.nl)

Momentum

In de zomermaanden is de kerk op zondagmiddag open van half drie tot vijf uur. Om 15.00 uur en om 16.00 uur is er een liturgisch moment.
Zie: www.geloven033.nl

Orgelconcerten
In de zomer zijn er op dinsdagavond en op zaterdagmiddag concerten van professionele organisten, georganiseerd door de Culturele Commissie St.-Joriskerk.
Voor meer informatie: www.orgelconcertenjoriskerk.nl

Exposities
In de zomer zijn er verschillende exposities. Zie: www.verhuurjoriskerk.nl