Benefietconcert voor Syrische vluchtelingen

Benefietconcert voor Syrische vluchtelingen in Syrië en Libanon op 9 november
Geïnspireerd door Jezus Christus delen mensen wereldwijd van wat ze hebben ontvangen. Protestantse kerken in Amersfoort zetten zich via Kerk in Actie in voor bijna 5 miljoen vluchtelingen Libanon heeft 4.5 miljoen inwoners en vangt 1.5 miljoen Syriërs op. De meesten vluchtelingen hebben dringend hulp nodig. Op 9 November is hiervoor een Benefietconcert. Koren, solisten en muzikanten zullen prachtige muziek laten horen, kom allen! Tijdens de pauze is er de gelegenheid heerlijke producten uit het Midden-Oosten te proeven! Daarnaast willen wij, als projectgroep, u zoveel mogelijk info geven rond de hulpverlening via Kerk in Actie aan de Syrische vluchtelingen Entree: vrijwillige bijdrage. Aanvang: 20.00 uur (inloop 19.30 uur met koffie en thee).