Dringend advies rondom diensten

We hebben als kerken in Nederland een roerige week achter de rug. Velen vielen over de ruimte die we als kerken hadden. De nuance in
het gesprek verdween. Wel of niet het volgen van regels en de gemaakte afspraken was niet langer relevant. Een rigoureuze vermindering van het aantal bezoekers van een kerkdienst is het gevolg.
Als Jorisgemeente volgen we het dringende advies op en dat betekent dat we vanaf zondag 11 oktober met 30 personen samenkomen en als gemeente niet langer zelf zingen maar voorzangers voor ons zingen.

Als het maximale toegestane mensen aanwezig zijn moet wij u, tegen onze gebruikelijke gastvrijheid in, helaas de toegang weigeren. We rekenen op uw begrip!

Iedere dienst wordt live uitgezonden. Door op deze link te klikken kunt u de dienst met beeld en geluid volgen