Kerkdiensten en coronaregels

Naar aanleiding van de laatste persconferentie (26-11 2021) heeft het moderamen van de kerkenraad het volgende besloten:

Voor de aankomende 3 weken geldt:

1. In de ochtenddiensten zijn er maar 6 secties uitgenodigd. (vanaf 5 december 2021)
  2. De zangers zullen weer een groot deel van de zang voor hun rekening nemen.
  3. Koffiedrinken na de diensten zal niet plaatsvinden.
  4. De avonddiensten zijn drie zondagen van tijdstip verplaatst naar 15.30 uur (5,12 en 19 december)
  5. Bijbelclubs gaan gewoon door tijdens de ochtenddiensten (bij klachten wordt geadviseerd thuis te blijven)
  6. Alle doordeweekse activiteiten na 17.00 uur zullen alleen online doorgang vinden

Door op deze link te klikken kunt u de dienst met beeld en geluid volgen