Ds. J.H. Visser beroepen als predikant

Onze Hervormde wijkgemeente Sint Joriskerk heeft op 1 juli ds. J.H. Visser beroepen als predikant. Dominee Visser is op dit moment predikant van de Noorderkerk in Amsterdam.

De beroepingscommissie is druk bezig met de voorbereidingen voor de ontmoetingen met dominee Visser en zijn vrouw. De beroepingscommissie heeft verschillende gemeenteleden uitgenodigd voor korte gesprekken rondom een maaltijd. Door in gesprek te gaan met kleine groepjes, worden dominee en mw. Visser gericht geïnformeerd over het gemeenteleven. Ook is een korte ontmoeting met het moderamen van de Algemene Kerkenraad ingepland.

Op zondagmorgen 14 juli zal dominee J.H. Visser voorgaan in de dienst in de Joriskerk, gevolgd door koffie en ontmoeting in de kerk voor alle gemeenteleden.

We vragen uw gebed voor dominee Visser, zijn vrouw en hun gezin. En we vragen uw gebed voor de gemeente van de Noorderkerk en onze eigen Joriskerk.