Kerken met Stip heeft uw steun nodig!

Afgelopen juli heeft Kerken met Stip de Kans Inspiratieprijs 2019 gewonnen. U heeft daarbij geholpen door te stemmen. Nu is er een vervolg: de KRO-NCRV heeft Kerken met Stip uitgekozen voor hun actie Warm Hart, waarmee goede doelen worden ondersteund. Er doen 65 projecten mee, 3 daarvan kunnen een geldprijs winnen. Kerken met Stip heeft uw stem dus hard nodig! Stemmen kan tot 30 september 2019 via deze link: www.kro-ncrv.nl/warmhart/kerken-met-stip Voor wie Kerken met Stip nog niet kent: Kerken met Stip zet zich als netwerk met 70 kerken (waaronder onze Joriskerk) in voor (ex-)gedetineerden, hun familie en voor psychisch kwetsbare mensen zonder detentieverleden. Met uw stem kan zij met deze actie misschien wel €10.000 (hoofdprijs) verdienen om perspectief te scheppen voor mensen in de knel.