Welkom

Als wijkgemeente heten wij u hartelijk welkom en nodigen wij u uit een dienst bij te wonen.
Iedere dienst staat er een welkomsteam bij de ingang die u graag wegwijs maakt en waar u uw eventuele vragen aan kunt stellen.

Op de tafel in de kerk liggen Bijbels en psalmboekjes die u kunt gebruiken.

Als u interesse heeft om u (bij een van de PGA) de kerk aan te sluiten ligt er ook de laatste Drieluik (kerkblad van de PGA gemeentes) en de weekbrief van onze gemeente.

Tijden

De diensten zijn op zondagmorgen om 9.30 uur en 's avonds om 18.00 uur.

Hof 1.

Kinderen

Voor de kinderen van 0-4 jaar  is er 's morgens oppas in wijkgebouw Filalethes, Havik 29.

Bijbelklas

In de Bijbelklas ligt de nadruk op de (inhoudelijke) geloofsopvoeding voor onze kinderen. Dit krijgt vorm door het vertellen van een Bijbelverhaal met een creatieve verwerking hiervan.

De Bijbelklas is er voor groep 1t/m4. De Bijbelklas voor groep 1 en 2 wordt wekelijks gehouden in de Gerfkamer (een zaal in de kerk) en de Bijbelklas voor groep 3 en 4 (5 in overleg) wordt eens per 2 weken gehouden in de 'consistoriekamer'(een zaal in de kerk). Vlak voor de preek begint verlaten de kinderen de kerk om voor de zegen weer terug te komen.

Nog iets...
Bent u niet in de gelegenheid naar de kerk te komen, dan kunt u de diensten 'live' beluisteren.
Het is ook mogelijk om op een ander tijdstip diensten te beluisteren. Hiervoor klikt u op deze link.

Voor een liturgiewijzer (wŠt gebeurt er in een dienst en wŠŠrom) kunt u hier klikken.