Contact

Hulp nodig?

Bij rouw, trouw en geboortes denkt men al snel aan ‘de kerk’. Terecht want in  crisissituaties is het fijn als er iemand voor u is! In de kerk noemen we dat pastoraat. Onder pastoraat verstaan we herderlijke zorg, d.w.z. allerlei vormen van bezoekwerk. Bezoeken van zieken, ouderen, en mensen in crisissituaties.

Neem gerust contact op als u hier behoefte aan heeft.

Het beste is dit te doen via de e-mail naar  contact@sintjoriskerk-amersfoort.nl
Deze mail komt bij het webteam en zij versturen uw mail binnen 24 uur naar de juiste persoon.  Ook voor overige vragen en opmerkingen zijn zij beschikbaar.

Contactpersonen

Contactpersonen verhuur

Als u belangstelling heeft om de kerk of het wijkgebouw Filalethes te huren kunt u contact met onderstaande personen opnemen.

Veilige kerk

We willen heel graag dat de kerk een veilige plaats is voor iedereen. Wanneer je te maken hebt of hebt gehad met seksuele toespelingen of seksuele handelingen in een contact binnen de kerk en je wilt daarover met iemand praten, dan kun je contact opnemen met één van de vertrouwenspersonen van de PGA of je kunt contact met dit Meldpunt opnemen. Dat mag ook anoniem. Daar vind je vertrouwenspersonen die willen luisteren en begeleiden en hulp bieden. Begeleiding kan per mail, telefoon of  door een afspraak voor ontmoeting te maken. Kijk op www.smpr.nl . SMPR meldpunt seksueel misbruik in de kerk is ook telefonisch bereikbaar via 030-3038590.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken