Juni, 2019

30jun17:00- 18:00Gebedskring

Details van het evenement

Een gemeente die leeft, is een gemeente die bidt. 

Dat willen we, naast onze persoonlijke gebeden, ook als gemeente samen doen. Samen onze gebeden uitspreken tot onze God. Hij wil dat we met Hem spreken en al onze zorgen, behoeften en dank aan Hem laten weten.

We komen volgens een rooster één keer in de 2 weken ongeveer een uurtje bij elkaar, vrijdagavond en op zondag vóór de 2e dienst in Filalethes. We beginnen met een korte bezinning. We beginnen met een korte bezinning. Vervolgens kan ieder die wil bidden, zijn gebedspunten aangeven en toelichten. Daarna bidden we ieder op zijn beurt om de zaken waarover gesproken is. Dat kan bijvoorbeeld zijn: voor onze zieken, onze predikant, zendingswerkers, evangelisatiewerk, buren, collega´s, onze stad, ons land, deze wereld, schepping en milieu, vrede, oplossingen voor honger, ziekte en verdriet. Iedereen is welkom. Ieder bidt met zijn eigen woorden, op zijn eigen wijze. Beleef het mee. Van harte uitgenodigd.
Zie voor data en locatie de agenda op deze site

Gebed

Als er situaties zijn of mensen waar u graag voor gebeden of gedankt wilt hebben dan kunt  u dit via ritahunink@gmail.com aangeven. Van harte willen we ook uw/jouw vragen en/of dank mee nemen in hun gebed!

Tijd

(Zondag) 17:00 - 18:00

Locatie

Filalethes

Havik 29

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X